• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

Bine ai venit pe site-ul tradinggear.ro. Vizitand si utilizand acest website esti de acord cu acesti Termeni si conditii. Te rugam citeste cu atentie si daca nu esti de acord in vreun fel atunci nu folosi acest site. tradinggear isi rezerva dreptul sa modifice acesti Termeni si conditii in orice moment si continuand sa utilizezi acest site iti exprimi acordul cu noua vatianta de Termeni si conditii. In cazul in care vreo modificare a acestor Termeni si conditii este inacceptabila pentru tine trebuie sa incetezi utilizarea acestui site. In acesti Termeni si conditii termenul “noi” se refera la tradinggear.ro si termenii “vizitatorul”, “utilizatorul” ,“tu” sau “voi” se refera, incluzand dar nelimitandu-se, la orice persona care viziteaza, acceseaza continutul sau isi creaza un cont de utilizator gratuit.

Site-uri si Servicii

tradinggear.ro nu garanteaza ca accesul la website-ul sau va fi continuu si interuptibil sau ca nu vor aparea erori ocazionale si tradinggear.ro nu va putea fi facut responsabil de vreo defectiune sau indisponibilitate temporara a site-ului sau a vreunui serviciu. Site-ul si caracteristicile lui vor putea fi extinse, limitate sau modificate in orice moment de catre tradinggear.ro pentru a corespunde nevoilor utilizatorilor sai, sau din motive tehnice sau din alte motive fara vreo notificare prealabila. Putem deasemenea sa intrerupem, temporar sau permanent, accesul la site-urile noastre sau la oricare dintre serviciile noastre fara o notificare prealabila. tradinggear.ro nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru accesarea eronata, partial sau total, a site-ului sau a vreunui serviciu din cauza echipamentelor hardware sau software a utilizatorului sau a echipamentelor de retea ori din alta cauza.

Minorii

Nu furnizam informatii sau servicii minorilor, deci daca ai sub 18 ani poti utiliza acest site doar sub supravegherea parintilor, a unui tutore legal, sau a unui alt adult.

Nu constituie sfaturi sau sugestii de investitii

Acest site nu contine sfaturi de investitii si nu furnizeaza servicii de investitii. Deoarece fiecare situatie individuala este unica, ar trebui sa consultati un specialist inainte de a lua vreo decizie de investiţie financiara.

Limitarile mesajului din continutul site-ului

tradinggear.ro nu ofera nici o garantie cu privire la exactitatea, rigoarea sau calitatea informatiilor de pe acest site. Aceste informatii pot fi furnizate de catre terti iar tradinggear.ro nu poate fi facut responsabil sau raspunzator pentru eventualele erori, omisiuni sau inexactitati din continutul site-ului. Informatiile si strategiile de investiţie pot fi incomplete sau inadecvate pentru anumiti utilizatori. Esti sfatuit sa verifici fiecare informatie inainte sa o folosesti in scop personal, financiar sau de afaceri. In plus opiniile si punctele de vedere exprimate in articolele si analizele de pe acest site sunt numai cele ale autorului si nu exprima sfaturi sau sugestii de investitii. Continutul si seviciile acestui site pot fi modificate in orice moment fara vreun motiv anuntat prealabil si tradinggear.ro nu se obliga sa te informeze cu privire la corecturi sau modificari in continutul site-ului.

Continutul publicat de catre terti

Toate comentariile, opiniile si serviciile puse la dispozitie de catre un tert pe acest site, revin in responsabilitatea sa si nu a site-ului tradinggear.ro care nu garanteaza exactitatea, riguarea si calitatea continutului publicat de catre un tert. Este responsabilitatea utilizatorului sa evalueze produsele si serviciile oferite de catre un tert si nu a tradinggear.ro care nu este responsabil de vreo pierdere sau neplacere cauzata de folosirea acestora.

Licenta de utilizare a continutului

tradinggear.ro iti acorda o licenta personala limitata de a accesa, downloada, afisa si tiparii portiuni din site-ul sau, doar pentru uzul tau personal, non-comercial, cu conditia ca respectivul continut sa nu fie modificat si toate anunturile de proprietate asupra sa sa fie pastrate intacte.

Nu puteti reproduce, publica, traduce, imbinara, vinde, inchiria, sau distribuii conținutul. Nu puteti crea lucrari derivate bazate pe acest continut pe alte site-uri web, sau materiale educationale, de training sau alte lucrari de referinta.

Materialele postate de utilizatori

Postand sau depunand materiale pe acest site, garantezi tradinggear.ro dreptul gratuit, non-exclusiv de a edita si afisa aceste materiale pe site-ul sau, care pot fi accesate de utilizatori respectand acesti Termeni si conditii. Deasemenea garantezi tradinggear.ro si utilizatorilor sai ca aceste materiale iti apartin sau ai dreptul de a le publica, ca nu aduc jigniri sau ofense altor persoane si ca nu se incalca nici o lege distribuindu-le.

tradinggear are dreptul de a-ti folosi numele in legatura cu materialele postate de tine.

Agentii de publicitate nu sunt aprobati

Desi cautam sa fim parteneri cu firme si persoane serioase, nu suntem responsabili de reclamele sau anunturile publicitare afisate de agentii de publicitate pe site. tradinggear.ro nu aproba, sustine sau recomanda nici un produs sau serviciu al vreunei companii sau persoane care apare la un moment dat pe site. Nu vom fi responsabili in nici un fel de divulgare informatiilor tale personale sau de vreo paguba creata prin subscrierea ta la vreo reclama sau la vreun tert.

Link-uri

Ca un avantaj pentru utilizatori, site-ul tradinggear.ro furnizeaza link-uri spre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece noi nu am analizat si/sau nu avem control asupra acestor site-uri sau resurse, tradinggear.ro nu este responsabil sau raspunzator pentru utilizarea sau intrebuintarea acestor site-uri sau resurse. Includerea oricaror link-uri nu implica aprobarea, asocierea sau afilierea dintre tradinggear.ro si operatorii, proprietarii acestor site-uri. Cand accesezi un link poti parasi site-ul tradinggear.ro. Informatiile disponibile pe site-urile tertilor au propriile Termeni si conditii care pot fi diferite de acestea.

Zonele protejate de parole

Anumite zone din site-ul tradinggear.ro sunt zone protejate prin parola si sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati, care si-au creat un cont de utilizator pe site-ul tradinggear.ro. Inregistrarea necesita completare tuturor campurilor din formularul de creare cont nou. tradinggear.ro isi rezerva dreptul de a revoca inregistrarile sau accesul la zonele protejate prin parola ale oricarui utilizator. tradinggear.ro ia masuri rezonabile pentru a asigura securitatea zonelor protejate prin parola, dar nu poate garanta securitatea absoluta a datelor sau comunicatiilor din aceste zone. Utilizatorii sunt responsabili pentru pastrarea in conditii de siguranta a propriei parole a contului tradinggear.ro si trebuie sa notifice tradinggear.ro daca ei cred ca securitatea parolei a fost afectata sau persoane neautorizate au accesat contul lor. tradinggear.ro nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere pentru insecuritatea datelor si a informatiilor daca vreo persoana neautorizata va foloseste contul.

Conduita interzisa

Urmatoarele activitati sunt strict interzise:

  • Spamming-ul, publicitatea sau campaniile electorale;
  • Atacuri la persoana sau abuzuri impotriva oricaror membrii/utilizatori, moderatori sau administratori ai site-ului;
  • Postarea in scop fraudulos sau illegal al oricarui tip de continut, inclusive link-uri;
  • Postarea de informatii personale ale tale sau a oricarei alte persoane;
  • Phising-ul;
  • Postarea materialelor care contin virusi sau alte tipuri de cod cu propietati distructive;
  • Postarea de continut profanator, obscen, rasist sau pornografic;
  • Postarea de material ofensatoare sau defaimatoare la adresa drepturilor omului.

Confidentialitate

Acest site colecteaza informatii personale de la anumiti utilizatori. Deoarece tradinggear.ro respecta intimitatea si informatiile personale ale utilizatorilor sai am creat pagina “Politica de confidentialitate” pentru a-ti proteja aceste informatii. Te rugam sa citesti cu atentie pagina “Politica de confidentialitate” pentru ca daca esti de acord cu acesti Termeni si conditii, esti de acord si cu Politica de confidentialitate.

Comunicatiile

Cand postezi pe acest site sau ne trimiti email-uri, raspunsurile noastre iti vor fi trimise tot prin email. Toate acordurile, notificarile si comunicatiile pe care ti le transmitem prin email vor fi scrise si trimise catre tine. tradinggear.ro are dreptul sa stearga orice email trimis de catre un utilizator, sau orice material inacceptabil care contravine prevederilor legale, sau pentru a proteja drepturile de proprietate ale tradinggear.ro, sau ale colaboratorilor sau ale utilizatorilor sai.

Drepturile de proprietate

Atat site-ul tradinggear.ro cat si arhitectura si modul de functionare cat si toate materialele disponibile pe site sunt protejate de legislatia drepturilor de proprietate.

DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

tradinggear.ro isi declina responsabilitatea reprezentata sau conditionata in orice fel, fie explicita sau implicita, incluzand dar nelimitandu-se la garantia implicata si conditiile de comercializare, potrivita doar pentru uz privat, non-comercial, cu privire la utilizarea acestui site si a serviciilor sale, sau acuratetii, completitudinii, termenelor sau actualitatii continutului sau in orice mod si pentru orice scop.

EXCLUDEREA DAUNELOR

In nici un caz nu va fi responsabil sau raspunzator tradinggear.ro pentru vreun eveniment sau vreo consecinta, daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site, sau a oricaror servicii sau continut ale sale, sau pierderi ale datelor, chiar daca tradinggear.ro a fost avertizat de posibilitatea producerii acestor pierderi si daca se bazeaza pe contract, prejudiciu, neglijenta, raspunderii pentru produs, raspundere stricta sau altfel.

Termeni Generali

Acesti Termeni si conditii si Politica de confidentialitate constituie intregul acord intre tradinggear.ro si fiecare utilizator in parte, si guverneaza accesul utilizatorilor la site si la serviciile acestuia si inlocuieste oricare alt acord anterior referitor la acest subiect. Acesti Termini si conditii trebuie sa fie guvernati de legislatia romana si sa nu afecteze in vreun fel principiile sau sa intre in conflict cu aceasta. Imposibilitatea vreunui utilizator sau a tradinggear.ro de a-si exercita vreun drept prevazut in acesti Termeni si conditii nu implica renuntarea la acest drept. Daca vreo Curte de justitie invalideaza vreun drept prevazut in acesti Termini si conditii, hotararea isi produce efect numai asupra acelui drept, resul drepturilor ramanand valide.

Facebook Login Google Login Twitter Login Linkedin Login