• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

Atunci cand va aflati intr-o criza este bine sa luati o pauza de la tranzactionare. Detasarea este o modalitate de a va deconecta mintea de la ceea ce faceti. Desi ati putea pierde oportunitati in acea pauza de la tranzactionare, acest lucru nu este important. Criza s-a strecurat in minte si o pauza este lucrul de care are nevoie pentru a fi eliminata. Un castig poate ajuta, dar detasarea pentru o scurta perioada si reintoarcerea cu forte proaspete sunt o abordare mult mai necesara.

In timpul pauzei, rememorati tranzactii recente pentru a vedea daca intre ele exista un pattern. Daca aveti un jurnal de tranzactionare, acesta va fi extrem de util in cautarea indiciilor. Tranzactionez gresit? Au fost conditii nefavorabile? Trebuia sa reactionez mai rapid? Am tranzactionat prea mult? Acestea sunt intrebari corecte, dar mai important este sa abordati problemele si sa va notati pasii corecti.

Practica este intotdeauna cel mai bun mod de a construi increderea. In tranzactionare, cateva "paper trade" pentru a obtine cateva castiguri va pot ajuta sa va construiti increderea. Desigur, in acest mod nu se castiga bani, dar daca ati facut ceva structural gresit, atunci, macar nu pierdeti bani si aveti posibilitatea de a revizui abordarea.

Puteti sa va eliberati mintea invatand ceva nou. Cititi o carte sau un articol nou, sau priviti graficele pentru a determina scenarii, pattern-uri, tendinte si directii.

In plus discutati cu cineva care a mai fost intr-o criza. Nu este nimic jenant in asta, de fapt ati putea gasi pe cineva care se afla, de asemenea, intr-o criza si va puteti ajuta reciproc. Nu este nici o rusine in a pierde, dar a tine acest lucru in interiorul dvs. poate fi o alegere neinspirata.

A tranzactiona/ a investi nu tine de viata si moarte, chiar dac uneori ii dam atat de multa importanta. Mergeti mai departe, fiti increzator iar rasplata va veni.