• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

 

Primavara este cunoscuta ca fiind perioada pentru inceperea curateniei. In timp ce multe persoane isi planifica sa faca curat in dulap sau in gradina, un trader ar trebui sa faca acelasi curatenie, doar ca trebuie sa isi curete propriile sisteme de tranzactionare.

In continuare sunt prezentate trei lucruri pe care fiecare trader ar trebui sa le faca la curatenia de primavara:

1. Curatarea graficelor

Foarte multi traderi au prea multi indicatori pe graficele lor. Acestia cred ca daca au grafice care arata atat de complicat, acestea vor reusi cumva sa decodeze cele mai bune intrari posibile pentru tranzactii. De fapt, adaugarea unui indicator, in speranta ca va ajuta un trader, poate impiedica, de fapt, capacitatea sa de a lua decizii bune de tranzactionare. Prea multi indicatori aglomereaza procesul de luare a deciziilor. Acum este momentul sa luati in considerare daca utilizati toti indicatorii pe care ii aveti pe grafice. In cazul in care nu ii gasiti utili, sau mai rau, nu stiti ce cauta acestia pe graficele dvs., ar fi cazul sa ii eliminati. Multi traderi sunt, de obicei, surprinsi de cat de simpla poate fi tranzactionarea daca isi pastreaza graficele clare si directe.

2. Crearea unui sistem de urmarire al tranzactiilor

Fiecare trader ar trebui sa isi urmareasca tranzactiile. In cazul in care nu ati facut acest lucru pana acum, ar fi bine sa incepeti. Urmarirea tranzactiilor dvs. ajuta la stabilirea progresului si a performantelor. Acum este momentul sa priviti sistemul de urmarire al tranzactiilor pentru a determina cum decurg tranzactiile dvs. si pentru a determina daca unele instrumente financiare va aduc un profit mai mare decat altele.

3. Evaluati succesul configuratiei tranzactiilor dvs.

Exista multe configuratii posibile ale tranzactiilor, atat de multe incat este foarte greu de stiut care vor fi cele mai profitabile. Puteti urmarii configuratia tranzactiilor pentru a va asigura ca pasii pe care ii urmati va optimizeaza potentialul de tranzactionare. Amintiti-va ca o strategie de tranzactionare complicata nu va garanteaza neaparat succesul in tranzactionare sau rezultate pozitive. Trebuie sa va evaluati succesul fiecarui set de tranzactii pentru a va maximiza rentabilitatea.

Asa ca, daca doriti sa faceti curatenie in aceasta primavara, asigurati-va ca sunt si aceste trei puncte amintite anterior pe lista dvs. Fluidizarea graficelor, sistemul de urmarire al tranzactiilor si configuratia tranzactiilor va mentin pe drumul cel bun in tranzactionare.