Articole Educative | Exemple de Tranzactionare

Opinii personale despre modurile si tehnicile de tranzactionare; Exemple de Tranzactionare

  • Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

Planul de tranzactionare perfect

Toata lumea vorbeste despre a avea un plan de tranzactionare bine pus la punct, dar ce trebuie sa contina acesta? In acest articol vom cauta ingredientele fundamentale pe care trebuie sa le contina orice plan de tranzactionare.

La toate cursurile, seminariile si in toate cartile se vorbeste despre necesitatea de a avea un plan de tranzactionare bine pus la punct, dar care trebuie sa fie exact continutul sau?

Citește mai departe: Primii pasi...

Investitii imobiliare sau Piata de Capital

Am fost intrebati daca "este bine si indicat sa investesc in Romania in domeniul imobiliar...multumesc" si deoarece intrebarea este mult mai complexa decat ar parea la prima vedere, am decis ca trebuie sa ii dedicam un articol pentru a incerca sa surprindem cat mai bine investitiile imobiliare prin comparatie cu investitiile pe piata de capital.

In primul rand, nu este vorba despre a fi sau nu bine sa investim intr-un domeniu sau altul, ci mai degraba daca ni se potriveste sau nu acel domeniu, de cat din timpul nostru suntem sau nu dispusi sa ii dedicam si, in final, daca putem sau nu sa sustinem din punct de vedere financiar acel domeniu.

Citește mai departe: Investitii in...

Cum tranzactionam pentru a evita extremele

In tranzactionare exista mai multe tipuri de traderi: Unii sunt cei care pur si simplu prefera sa investeasca pe termen lung. Ei cumpara, mentin pozitiile, acumuleaza si lucreaza pentru a-si crea o avere considerabila. Mai exista, de asemenea, traderii activi, care plaseaza banii in piete orar, zilnic, saptamanal, lunar, in incercarea de a crea fluxuri de numerar.

In calitate de traderi ar trebui sa imprumutam cate ceva din ambele. Ar trebui sa avem intotdeauna perspectiva pensionarii, pe termen lung, acea acumulare considerabila. Acest lucru se poate realiza cumparand actiuni premium, la suporturi masive, dupa diferite selloff-uri, planuind sa le vindem la "un maxim al tuturor timpurilor", de asemenea, pentru a le rascumpara la urmatorul crash.

Citește mai departe: Cum sa...

Alegerea unui broker

Daca v-ati hotarat sa investiti pe bursele de actiuni sau pe FOREX, va mai sunt necesare doua elemente: capitalul initial si un broker.

In acest articol o sa incercam sa va oferim cateva indrumari pentru a va gasi brokerul potrivit pentru Bursa de Valori Bucuresti. Acesti brokeri ofera de asemenea suport si pentru bursele europene, cea canadiana si cele din SUA.

Citește mai departe: Alegerea unui...