• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

Scopul prezentului site, tradinggear.ro, este de a prezenta informatii financiare utile tranzactionarii pe pietele de capital. Textul, graficele folosite si orice parte a siteului nu trebuie considerate recomandari de investitii si trading. Acestea sunt folosite cu scop strict informativ si educational.

Responsabilitatea finala pentru deciziile de investitii sau trading apartine fiecarei persoane in parte. Datele folosite in siteul de fata sunt considerate ca provenind din surse de incredere dar acuratetea lor nu este garantata.

Nu exista nici o garantie ca tehnicile prezentate vor functiona in viitor. Rezultatele din trecut nu reprezinta o garantie pentru rezultatele viitoare.

Cititorul/ vizitatorul trebuie sa fie informat de faptul ca tranzactionarea in pietele financiare si instrumentele derivate, implica riscuri semnificative de pierdere a capitalului. Autorul siteului sau persoanele implicate in conceptia si producerea materialului de fata, nu pot fi considerate responsabile pentru orice pierderi financiare rezultate in mod direct sau indirect, din aplicarea conceptelor prezentului material.

Facebook Login Google Login Twitter Login Linkedin Login