• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

simbol BVB: SNP

sector economic: Energie

ramura industriala: Petrol si Gaze - Integrata

instrument financiar urmarit: actiuni

OMV Petrom S.A., SNP, este o companie integrata din sectorul oil & gas din sud-estul Europei. Compania opereaza pe segmente incluzand Upstream, Downstream Gas si segmente de activitate Downstream Oil. Divizia de Upstream a companiei OMV Petrom, SNP, exploreaza si extrage petrol si gaze naturale in Romania si Kazakhstan. Divizia Downstream Oil se axeaza pe doua activitati incluzand rafinarea titeiului, realizata la rafinaria Petrobrazi, si activitati de marketing pentru produsele rezultate in urma procesului de rafinare, pe o piata larga incluzand Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova. Divizia de afaceri Downstream Gas se ocupa de aprovizionarea cu gaz natural, generarea de energie electrica, furnizare si distribuire.

Raport de analiza OMV Petrom simbol BVB SNP prezentare evolutie

 

OMV Petrom, BVB: SNP, este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-est, in anul 2015 avand o productie anuala de titei si gaze de aproximativ 65 de milioane de bep.

OMV Petrom, BVB: SNP, are o capacitate totala de rafinare de aproximativ 4.5 milioane de tone pe an si opereaza o centrala electrica de 860 MW si un parc eolian de 45 MW.

La sfarsitul anului 2015, OMV Petrom, BVB: SNP, era prezent pe piata distributiei de produse petroliere din Romania si tarile invecinate prin intermediul a 800 de benzinarii.

Citește mai departe: Raport de...