• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

simbol BVB: TLV

sector economic: Servicii Financiare

ramura industriala: Banci - Regional - Europa

instrument financiar urmarit: actiuni

Banca Transilvania S.A. furnizeaza servicii si produse bancare. Banca Transilvania, TLV, este angajata in acceptarea de depozite, acordarea de imprumuturi, efectuarea de transferuri de fonduri in Romania si in strainatate si servicii de schimb valutar pentru clientii sai corporativi sau de retail. Activitatile comerciale ale companiei sunt impartite in sapte segmente. Segmentul de Clienti Corporativi ofera servicii de creditare, consultanta financiara si planificare, servicii de administrare a numerarului, managementul activelor, servicii de investitii, pentru clientii corporativi. Segmentul de IMM-uri este reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii. Divizia Clienti Individuali ofera produse si servicii financiare, cum ar fi imprumuturi, credite ipotecare, depozite, servicii de carduri, internet banking si transferuri de bani, pentru clietii de retail. Divizia Healthcare - Asistenta Medicala - ofera asistenta fiscala si servicii financiare pentru cazurile medicale. Serviciul de Trezorerie combina activitatile de trezorerie. Sectorul de leasing si credite ofera componente de leasing si credite de consum. Alt segment cuprinde gestiunea financiara de investitii, servicii de brokeraj, factoring si servicii imobiliare.

Raport de analiza Banca Transilvania simbol BVB: TLV martie 2017

 

In functie de active, Banca Transilvania, BVB: TLV, se claseaza pe locul doi in Romania. Infiintata in anul 1994 la Cluj, Banca Transilvania, BVB: TLV, si-a orientat initial activitatea spre sectorul IMM-urilor si odata cu consolidarea pozitiei sale la nivel local, apoi regional si ulterior national, BT s-a orientat si spre sectorul retail.

Banca Transilvania, BVB: TLV, a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti, BVB, in anul 1997, fiind prima institutie bancara din Romania cotata la bursa.

Citește mai departe: Raport de...