• Banca Transilvania, TLV este interesata in achizitia Bancii Romanesti......

simbol BVB: ATB

sector economic: Health Care | Ingrijirea Sanatatii

ramura industriala: Farmaceutic

instrument financiar urmarit: actiuni

Antibiotice S.A., ATB, este o companie cu sediul in Romania, activa in principal in industria farmaceutica. Compania produce medicamente in cinci forme farmaceutice: pulbere pentru solutii injectabile si suspensii, capsule, tablete, supozitoare si preparate. Produsele Antibiotice S.A., ATB, sunt proiectate pentru a trata o serie de boli, inclusiv infectioase, dermatologice, cardiovasculare, digestive sau ale sistemului muscular si osos. Compania opereaza opt linii de productie certificate. Portofoliul ATB include: produse de uz uman si veterinar, ingrediente farmaceutice si ingrasaminte biologice. In plus, compania este implicata in activitati de cercetare si dezvoltare.

Raport de analiza Antibiotice S.A. simbol BVB: ATB - martie 2017

 

Compania Antibiotice SA, BVB: ATB, este unul dintre cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, beneficiind de o longevitate remarcabila pe piata, primul produs, Penicilina, fiind fabricat in 1955.

In prezent, compania Antibiotice SA, BVB: ATB, dezvolta si produce 148 de medicamente generice de uz uman, medicamente veterinare si substanta activa Nistatina.

Citește mai departe: Raport de...